::Plaats een bericht in deze balk::

Nieuwtjes

Informatie

P2000 monitor

Afkortingen

Suggesties

Berichtenbalk

Disclaimer

 

Inschrijven email alerts

Activeren email alerts

Opvragen email alerts

Uitschrijven email alerts

Systeem update

Storing

Server verplaatsing

Mobiel p2000 monitor

Server verhuizing

p2000 monitor update

Dag vergist?

Problemen opgelost

Database problemen

Storing KPN

p2000 monitor update

De p2000 monitor heeft een update gekregen.
Vanaf nu is het mogelijk om zelf het uiterlijk van de monitor aan te passen. U kunt zelf de kleuren en lettergrootte van bepaalde disciplines en cap codes bepalen. Ook zijn er van tevoren gedefinieerde thema's beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Kijkt u bijvoorbeeld voornamelijk 's avonds en 's nachts naar het scherm? Dan zijn de nachtkleuren misschien iets voor u. Vind u de lettertjes te klein? Dan vergroot u die toch gewoon. Lekker duidelijk leesbaar zoals u dat zelf wilt.

Als de monitor niet actief in beeld staat omdat u ook nog andere websites bezoekt, dan is het handig als u toch weet of er nieuwe meldingen zijn. Dit kon al aan de hand van geluid maar dat is niet altijd even praktisch. Daarom wordt u nu ook via de titelbalk van uw browser gewaarschuwd. Is er een nieuwe melding, dan komt er "(1)" in de titel van de p2000 monitor te staan. Deze titel ziet u dus ook als u zich op een ander tabblad van uw browser bevind. Zijn er 32 nieuwe meldingen, dan komt er "(32)" voor de titel te staan. Zodra u de pagina weer aanklikt wordt de titel weer normaal.

Andere kleine aanpassingen zijn gemaakt in de top van de pagina. De iconen zijn veranderd of hebben een andere positie gekregen. Tevens ziet u nu duidelijk op welke pagina u zich bevind en welke meldingen u bekijkt.

Werkt de nieuwe monitor niet op uw computer of worden niet alle iconen goed weergegeven? Probeer dan eerst de monitor te verversen door de toetsen CTRL + F5 tegelijkertijd in te drukken. Werkt het nog steeds niet, laat het mij dan weten via het contactformulier op deze website. Let op, ik adviseer u wel om uw browser up-to-date te houden. De p2000 monitor zou moeten werken vanaf Internet Explorer 7 en hoger, of vergelijkbare browsers als Firefox of Google Chrome.

[update] Er waren problemen bij de gebruikers die het meldingsgeluid aan hadden staan. Deze problemen zijn nu opgelost. Excuses voor de overlast.

Martin / 04-06-2012 23:00 / 6 reactie(s) / 0 x bekeken / Lezen


hallo kan U de tekst (Traumaheli LifeLiner 2) niet een andere kluur geven (Paars) dat die er een beetje uit springt BV.D

frank wortman / 04-06-2012 23:18

Kan de blauwe taakbalk niet worden vergrendeld
Als je naar beneden scrolt, dat je deze blijft zien

Willem / 05-06-2012 05:16

Frank, ik kan kijken of ik voor de traumaheli een aparte stijl kan maken zodat je deze zelf aan kan passen. Nu valt de heli onder de discipline van ambulances.

Willem, de nieuwste meldingen staan bovenaan, vandaar dat het mij niet nodig lijkt om de balk mee te laten scrollen. Ik probeer met de balk ook zo weinig mogelijk ruimte in te nemen zodat er meer informatie op het scherm past.

Martin / 05-06-2012 08:17

Handig de melding op het tabblad bij nieuwe berichten, ga zo door met verbeteringen

Cor / 05-06-2012 13:06

Ik krijg steeds een foutmelding error 31 en dan moet ik aales afsluiten


Helppp

kees / 27-06-2012 12:25

hoi ik werk bij laag buurlo
ik zie dat de auto op de stoep staan
ik heb de mensen kan iemand langz
komen voor een bekuering

domingo / 14-05-2013 05:55

Plaats een bericht
Naam: Onthouden?
Bericht:

Page parsed in 0.003 seconds.