Nieuwtjes

Informatie

P2000 monitor

Afkortingen

Disclaimer

 

Inschrijven email alerts

Activeren email alerts

Opvragen email alerts

Uitschrijven email alerts

Database problemen

Storing KPN

E-mail alerts

Facebook

Nieuwe detail pagina

Update capcodes

Vernieuwde melding details

Monitor problemen

Monitor update

P2000 monitor vernieuwd

P2000 monitor vernieuwd

De [url=http://monitor.p2000alarm.nl]p2000 monitor[/url] is helemaal aangepast. Dankzij een nieuwe programmering zijn de meldingen sneller online beschikbaar en hebben ze een betere adresherkenning. Dankzij deze adresherkenning kun je de meldingen nu ook filteren op plaatsnaam. Wil je dus alleen de meldingen zien uit je eigen stad of dorp? Vul dan je plaatsnaam in bij de [url=http://monitor.p2000alarm.nl/index.php?settings=1]instellingen[/url] van de monitor. Mensen die de monitor vaker gebruiken moeten hun instellingen even nakijken. Deze zijn helaas niet meegekomen met de update.

Naast de normale instellingen is er nu ook een snelmenu gekomen. Via dit menu kun je eenvoudig (en snel) een regio selecteren waarvan je de meldingen wilt zien. Je kunt daar ook nog bij aangeven welke discipline je wilt zien.
Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig de [url=http://monitor.p2000alarm.nl/index.php?sr=24&sd=1]brandweer van Hollands Midden[/url] of de [url=http://monitor.p2000alarm.nl/index.php?sr=25&sd=2]ambulances van Rotterdam-Rijnmond[/url] volgen.
Klik op het kleine pijltje links bovenin de monitor om het snelmenu te openen.

Martin / 27-06-2011 23:17 / 4627 x bekeken / LezenPage parsed in 0.003 seconds.