Nieuwtjes

Informatie

P2000 monitor

Afkortingen

Disclaimer

 

Inschrijven email alerts

Activeren email alerts

Opvragen email alerts

Uitschrijven email alerts

Database problemen

Storing KPN

E-mail alerts

Facebook

Nieuwe detail pagina

Update capcodes

Vernieuwde melding details

Monitor problemen

Monitor update

P2000 monitor vernieuwd

Vernieuwde melding details

Als je de [url=http://monitor.p2000alarm.nl]p2000 monitor[/url] wel eens gebruikt is het je misschien opgevallen dat er kleine linkjes achter iedere melding staan. Deze links verwijzen naar de detail pagina. Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de betreffende melding.

Deze pagina is nu vernieuwd. Vanaf nu zie je niet alleen de melding details maar ook de locatie op google maps, de satellietfoto en de streetview ter plaatse. Ook worden eventuele voorgaande meldingen onder de huidige melding weergegeven zodat je kan zien of er is opgeschaald.
Als er nieuwere meldingen zijn wordt dit tevens aan je gemeld zodat je altijd de meest actuele gegevens bij de hand hebt.

Bekijk bijvoorbeeld eens de details van de [url=http://melding.p2000alarm.nl/10140732-Merenhoef-1--Maarssen-P-1-OMS-BRANDALARM-Merenhoef-1-MSS-zc--Merenhoef--Classificatie--grote-brand---GRIP--1--Eenh-.html]grote brand in Maarssen[/url] van gisterenavond. Hier kun je zien dat de melding begon als automatisch brandalarm en is opgeschaald tot een grote brand met Grip 1.

[b][update][/b] De adres gegevens in de monitor die voorheen naar google maps verwezen linken nu ook naar de detail pagina. Op deze pagina ziet u namelijk ook het adres op de kaart, inclusief streetview en satellietfoto.

Martin / 04-08-2011 17:09 / 3975 x bekeken / LezenPage parsed in 0.005 seconds.