Nieuwtjes

Informatie

P2000 monitor

Afkortingen

Disclaimer

 

Inschrijven email alerts

Activeren email alerts

Opvragen email alerts

Uitschrijven email alerts

Database problemen

Storing KPN

E-mail alerts

Facebook

Nieuwe detail pagina

Update capcodes

Vernieuwde melding details

Monitor problemen

Monitor update

P2000 monitor vernieuwd

Hier is het mogelijk om bepaalde meldingen via uw email adres te ontvangen.
Wij bieden u de mogelijkheid om 10 cap codes te koppelen aan uw email adres. U vult hieronder een willekeurige cap code en uw email adres in en als er via het P2000 systeem een melding binnenkomt krijgt u deze automatisch toegestuurd. Dit kunt u 10 maal doen.

Wilt u zo vriendelijk zijn om u alleen aan te melden voor de codes die u echt interreseren. Via P2000 worden veel berichten dubbel verzonden. Dit kost ons extra dataverkeer en is voor u onoverzichtelijk. Het aanmaken van extra email adressen om zoveel mogelijk berichten te ontvangen vinden wij dan ook niet nodig en zal in extreme gevallen worden bestraft door uw IP adres te blokkeren.

Mocht u een andere code willen gebruiken dan kunt u uw email adres en de te vervangen code simpelweg uitschrijven. Vervolgens kunt u zich hier weer inschrijven voor de nieuwe code.
Als u niet langer mailtjes wenst te ontvangen dan kunt u zich uitschrijven op de andere pagina.

Uw email adres zal enkel en alleen worden gebruikt voor het doorsturen van P2000 meldingen zoals vermeld in onze disclaimer.
Na het aanmelden krijgt u een bevestiging met de gegevens. U dient uw aanmelding vervolgens te activeren door middel van de meegestuurde gegevens.

Cap code:
Email adres:


Page parsed in 0.003 seconds.